Mielenosoituksen anatomia: yksityiskohdat

Kolmen sepän aukiolta lähti eilen turkistarhauksen kieltoa vaatinut mielenosoitus. Saman päivänä Animalia julkisti listan 100 tunnetusta henkilöstä, jotka myös vaativat turkistarhauksen kieltämisestä lailla. Mukana listassa on usual suspectsien lisäksi kokoomuslainen ministeri, kokoomuslainen runoilija ja kokoomuslainen kaupunginvaltuutettu. Kauas on kuljettu ysärieläinoikeusaktivismin saamasta vastaanotosta!


Mielenosoitus oli graafisesta kohteestaan huolimatta äärimmäisen söpö.


Kuvan henkilöt eivät liity tähän mitenkään, mutta ilmeisesti Kreikan mellakointi on kuumentanut verta suomalaissakin suonissa, sillä tämän kuvan jälkeen lensi muutama pullo ja "äänipommi" eli papaatti, mikä on ollut pitkään harvinaista eo-mielenosoituksissa. Niiden heittely loppui kuitenkin kun soundiautosta kuulutettiin, että mielenosoituksessa mukana olevat eläimet kärsivät moisesta.


Nykyään lähes jokaista mielenosoitusta saartaa toimittajien, kuvaajien, videokuvaajien, taviskuvaajien, ohikulkijakuvaajien ja ujojen kanssamatkaajien massa.


Mielenosoittajat kantoivat mukanaan sikaministerin teurastettua päätä...


Mustan blokin läheisyyttä. <3


100 % sertifioitua kotimaista kärsimystä.


Huppari.


Ei!


Eduskunnan banderolliparveke.


Propsit vanhemmalle naishenkilölle joka kulkee aina näissä mielenosoituksissa tuon kyltin kanssa.


Mielenosoitukset tuottavat pakuvuokraamoille mukavasti aina kevään tullen.


Mielenosoitus oli päättymätön. Saimme vasta 2,5 tunnin jälkeen selville, että Julma-Henri ei esiinny koskaan… Toinen kerta kun Julmis teki tälle hedelmälle demo-oharit. Nyt skarppausta vähän!


Seuraavaksi: tänään voi tapahtua ihan mitä tahansa, onhan perjantai, ja huomenna lauantaina mennään suureen ydinvoiman vastaiseen mielenosoitukseen. Silloin on luvassa lisää mielenosoituksen anatomiaa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>