Joukolla Fazerin kahvilaan

Kaunis kevätpäivä. Elintarviketeollisuusliitto vaatii elintarvikealalle 10-tuntisia työpäiviä ja kuusipäiväistä työviikkoa. Ollaan kahden lakon välissä. Pahaa aavistamaton Fazerin konttori uinuu lakonmurtamisen ja työntekijöiden painostamisen ruiskukansinisessä jälkilämmössä.


www.vastavoima.org


Bandiksen pystyttäminen sisätiloissa on välillä yhtä hässäkkää...

Vastavoima-verkosto järjesti maanantaina iltaneljältä tiedotusiskun Fazer-konsernin johtoa vastaan jakamalla lentolehtisiä Fazerin kahvilassa ja sen edustalla Helsingin keskustassa.

Verkosto halusi nostaa esiin yrityksen härskit painostuskeinot elintarviketyöläisten liiton SEL:n lakon aikana.

(KU: Vastavoima iski Fazerille)

... mutta hienolta näyttää valmiina!


Vastavoima koristeli Fazerin myymälää ja kahvilaa infolapuilla ja mielenosoitusjulisteilla, jotka kutsuvat Hakaniemen torille keskiviikkona 19.5. klo 17.
Tällä kertaa myyjät ja vartijat seurasivat tempausta rauhallisesti vierestä. Vain tomera myymäläpäällikkö yritti raaha megafonistia ulos.


Myös liikkeen ikkunat saivat tiedotusfunktion.Vastavoima jakoi tietoa myös kadulla Fazerin edessä ja luultavasti karkoitti melko monta asiakasta. Hyvä niin!


Facebook: Mielenosoitus lakko-oikeuden puolesta ja elintarviketyöläisten tueksi 19.5

Mielenosoitus löytyy myös koekäytössä olevasta VALLANKUMOUSKALENTERISTA

Lue myös: Vastavoiman leipäreissu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>