EKP – Euroopan porvariston ja pankkiirien tärkein luokkataisteluorgaani

Hedelmien vierassarjassa tällä kertaa nimimerkki Vasemmistopoikkeama. Teksti julkaistaan samaan aikaan myös verkkolehti Revalvaatiossa. Lisää vieraskynätekstejä voi tarjota osoitteeseen klementiini ät vallankumous piste org.

Osta ase ja tapa joku ihminen, sinua kutsutaan murhaajaksi. Jos tapat useita, olet massamurhaaja. Jos tapat satoja tuhansia, olet luultavasti ”vapaan lännen” valtionpäämies.

Pankkiryöstö on rikos. Mutta niitä ei enää tehdä (ainakaan Suomessa), koska paljon kannattavampaa on perustaa pankki itse. Jos sinulla vain on varaa siihen.

Niin, ei sinulla ole.

Pankin perustamistakin tärkeämpi tapahtuma kapitalismin historiassa on keskuspankin perustaminen. Keskuspankki on valtion pankki – syntynyt maailmanmarkkinoiden ja kilpailevien ruhtinaiden sotavelkojen ristisiitoksena. Kuka hallitsee tätä hirviötä, hallitsee maata.

Tässä Yhdysvaltain keskuspankki eli FED harjoittaa ns. Quantitive Easing -politiikkaa. Oikeasti tuotannollista toimintaa harjoittavat taloudet miettivät, miten tähän pitäisi suhtautua.

Niin pitkälle kuin maa on hallittavissa…

Kirjainyhdistelmä EKP on lupaava: vihdoinkin Euroopan vallankumoukselliset ja vasemmistolaiset voimat ovat yhdistämässä voimansa ja unohtamansa stalinistisen virhearvion kansallisen sosialismin mahdollisuudesta. Väärin! Euroopan kommunistista puoluetta ei ole olemassa ja kirjainyhdistelmä EKP on varattu Euroopan keskuspankille. Suurista hirviöistä suurimmalle.

Euroopan keskuspankki on rikollisorganisaatio. Tehtäköön tämä tosiasia ensinnä selväksi. Kuten kaikilla mafioilla keskuspankilla on oma perheensä: kaikkien pikku-piraijoiden eli yksityispankkien (kuten poliittisesti korrekti newspeak asian määrittelee) armeija. Varsin mukava ja rikas perhe siis. Ja perheellä on aina yksi tärkeä periaate:

httpv://www.youtube.com/watch?v=KOBkumO-8cs

Mutta Eurooppa ja EU on demokraattinen yhteisö, kuuluu höperö vaikerrus peruskoulukusetuksen sosiaalistaman lukijan aistisielun sydämen reunalta (eli ns. omatunnosta). Väärin! Eurooppaa hallitsee pankkiirien mafia ja näiden rikollisten toimista rahaa odottava kiinteistövarallisuutta ja osakkeita omistava porvaristo.

Kohde näkyvissä. Tuhoa, tapa, ammu! Missä ydinpommi...? Kadoksissa? Vittu Perkele Saatana! … No, kohta se on tulossa asuntovelkaiset velkapellet... (Ote seuraavan pankkeja koskevan Wikileaks-paljastuksen sisällöstä.)

Tällä porvaristolla on kuitenkin yksi ongelma. Kuten globaali talouskriisi on osoittanut: rahaa ei ole tulossa. Mikä siis ratkaisuksi?

Koska Batman, Teräsmies ja Hämäkkimies ovat lakossa, Euroopan pankkiireilla ja porvaristolla on turvanaan vain yksi supersankari: EKP! Euroopan keskuspankki.

Valtiot pelastivat kapitalismin elvytyksellä ja pankkituella. Pankit ovat taas voimaannutettu. Hurraa! Piraijat etsivät siis taas uutta kohdetta. Ja mikä onkaan lihavin lypsylehmä näillä main? Euroopan valtiot! Ja koska yhdessä ne ovat liian iso lihapala nieltäväksi, paras edetä yksitellen heikoimmasta vahvimpaan liikkuen. Porvaristo himoitsee lihaa…

Velkapöhön sairastuttama EU-lypsylehmä.

Mutta vakavasti: Euroopan valtioiden velkakriisi on täysin keinotekoinen kriisi. Tehtäköön tämä tosiasia täysin selväksi. Pankit ovat kriisissä, mutta tämä kriisi pitää siirtää valtioiden kriisiksi. Näin ajattelee porvaristo. Ja porvaristo toimii! Koska ainoastaan valtio kestää pankkiirien itse itselleen aiheuttaman iskun kovuuden, on kehitettävä suunnitelma… Vitun ovela ja kiero…

Pankkiryöstö on rikos, joka vaatii suunnittelua. Keskuspankin ryöstö vaatii erityisen tarkkaa ja hallittua suunnittelua. Pieni nolo yksityiskohta nykyisessä Euroopan keskuspankin ryöstössä kuitenkin on se, että amerikkalainen elokuvayhtiö pääsi vuotamaan koko suunnitelman elokuvateattereihin jo monta vuotta ennen Euroopan valtioiden kassavarannon kriisin synnytystä:

httpv://www.youtube.com/watch?v=0OYBEquZ_j0

Nyt tämä kuvio näyttää siltä, että suunnitelma on tehty ja täysin julkiseksi ja pellen naamioita käyttävät ”valtiovarainministerit” tekevät kukin vuorollaan oman roolinsa. Keskuspankinryöstö on käynnissä! It’s on boys!

Mutta eihän keskuspankkia voi ryöstää, kysyy taas joku EU-kusetuskampanjan omaksunut lapsi. Tämä asenne vastaa ideologiselta tasoltaan seuraavia ajattelutottumuksia: mafia on aina oikeassa, ryhdy rikolliseksi, tapa ja raiskaa, niin tulet rikkaaksi. Nämä nämä ovatkin nykyisen Euroopan arvot.

Euroopan arvot ovat suvaitsevaiset ja mukavat. Tässä Yhdysvaltain ja Euroopan jouhevaa kanssakäymistä kansainvälisillä talouspolitiikan areenoilla (EU on neekeri-kili kuvassa.). Taustalla EKP valvoo, että yhdyntä suoritetaan kaikkien raiskauksien sääntöjen mukaan. (Esim. kili ei missään tapauksessa saa nauttia yhdynnästä, jne.)

Todellisen Euroopan arvot ovat selvät: yhteistyötä, ei rajoja. Työväenluokan valta, pankkien ja niiden tukijoiden eli valtioiden valta alas! Tasa-arvo ja veljeys! Velallisten pelastaminen velkojilta olkoon ohjeemme! Vallankumous on räjähdyspanos velkojien eli pankkien piraija-laumaan. Me vallankumoukselliset juhlimme näitä arvoja! Mutta poliisi-valtio EU:ssa emme voi tehdä sitä omalla nimellämme. Valtion on aivan liian helppo tukkia proletariaatin ääni mm. viemällä häneltä työ, josta hän on täysin riippuvainen.

Tässä on tämän blogauksen ydin:

Euroopan keskuspankki on nykyisellään Euroopan porvariston ja pankkiirien tärkein luokkataisteluorgaani. Koska tämä orgaani halveksii ja vihaa työväenluokan ja kansalaisten pitkän aikavälin intressejä (ja kaikkia muita intressejä), se on keksinyt ovelat leikkauslinjat ja valheet näiden intressien unohduttamiseksi. Näin EU-mafia toimii ja sen itseluottamus on korkella.

httpv://www.youtube.com/watch?v=HJUt_x0gwug

Kreikan kriisi osoitti, että EKP on pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani Euroopassa. Irlannin kriisi osoitti, että EKP on pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani Euroopassa. Kaikki euromaiden tulevat ”kriisit” osoittavat, että EKP on pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani Euroopassa. On taisteltava tätä Jokerin pankkiryöstösuunnitelmaa vastaan!

Euroopan työväenluokan intressit ovat yhtäläiset. Ja jos näitä intressejä johdonmukaisesti ajetaan, porvaristolla on ainoastaan yksi intressi: lähteä keräämään riistettyjä varojaan Karibian veroparatiisisaarilta. Älkää tulko takaisin! Ydinpommi Monacoon!

Työväenluokan valta! Alas pankkiirit! Ei leikkauksille! Ainoa asia, josta eurooppalaislla on varaa leikata pankkiirien bonukset ja päät, jos tasavaltalainen periaate pääsee todella voitolle!

Jokeri on vapaana eli EKP saa juoksuttaa EU-valtioita! Kapitalismi on vapaana eli rahan omistajat juoksuttavat luovaa luokkaa! Batman on taruolento, työväenluokka on taruolento, paitsi jos se organsoituu puolustamaan pitkän ajan etujaan. Tarvitaan vallankumous! Tarvitaan luokkatietoinen työväenluokka!

Unohdetaan Beethoven ja Rakkauden sinfonia. Tässä on pankkiirien ja porvariston omistaman Euroopan uusi kansallishymni:

httpv://www.youtube.com/watch?v=67bTpVQfB6U

Syntyköön tämän hymnin raunioilta uusi Eurooppa!

5 comments to EKP – Euroopan porvariston ja pankkiirien tärkein luokkataisteluorgaani

 • Lauri

  Vai niin. Eiköhän nämä porvaristo on paha ja vasemmiston hyvä -jutut ole jo kuultu monta kertaa. Paska kirjoitus.

 • Miika K

  Tämähän oli törkeää törkyä 🙂

  Ensimmäistä kertaa sain oikeasti visuaalisen kuvan, mitä EKP ja FED ovat: Ghostbustersin Vaahtokarkkimies ja Tohtori Manhattan. Kun tällaiset abstraktiot (EKP ja FED) tuo näin arkielämän tasolle, niiden luonne oikeasti käy selville.

  Ainoa asia, joka jäi todella ihmetyttämään oli tämä ajatus ”keskuspankin ryöstöstä”. Mitä ihmettä? Mitäköhän ihmettä kirjoittaja on mahtanut tarkoittaa tällä? Asia on kuitenkin aika tärkeä…

 • hyvä kysymys miika koolta. Leffassa Jokeri tyhjentää mafiapankin, mutta tässä jokeri kuuluukin mafiaan? Miten EKP ryöstetään? Vai onko kyseessä EKP-Jokeri-Mafian järjestämä Valtio-mafian ryöstö? Eiku?

 • […] osa 2: Paluu menneisyyteen Yleisön pyynnöstä huolimatta nimimerkki Vasemmistopoikkeama jatkaa Euroopan keskuspankin saloja luotaavaa blogaus-trilogiaansa. Trilogian viimeinen osa, jossa tarinan suolenpätkät sidotaan […]

 • […]  että siitä tehdään pysyvä mekanismi. EVM on rakenteiltaan samanlainen hirviö kuin Euroopan keskuspankki. Sitä ei voi kukaan kontrolloida, mutta sen johtoporras voi käyttää mielivaltaansa euromaihin […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>