Hyvää joulua Päivi Räsänen!

Vallankumouksen hedelmiä toivottaa hyvää joulua kaikille. Erityisesti kristillisdemokraattien Päivi Räsäselle. Joulun hedelmätaiteilija Tapani Rytöhonka lähetti ylläolevan kuvan ja Räsäsen tulevaksi vaalisloganiksi olettamansa lauseen.

Rytöhonka kuvailee luomisprosessia:

Kuva on tietenkin tehty sen jälkeen, kun alkoi näyttää ilmeiseltä, että Räsäsen telkkarin homokeskustelussa sienipäissään höpöttämät fantasiat kääntyvätkin tulevissa eduskuntavaaleissa hänen hyväkseen eikä päinvastoin.

Ajatus kuvan saattamisessa verkkoon on tietysti se, että jospa joku kiinnostunut intoutuisi alustamaan vaaleja esim. downloadaamalla sen ja sitten pränttäämällä siitä kortteja t-.paitoja tarroja sun muuta.

Laitetaan Räsänen hyvään käyttöön!

Lataa tästä painolaatuinen versio kuvasta (jpg, 3,6 megaa)

Katso myös Rytöhongan joulujuttu Megafonissa

2 comments to Hyvää joulua Päivi Räsänen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>