EKP – Euroopan pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani, osa 2: Paluu menneisyyteen

Yleisön pyynnöstä huolimatta nimimerkki Vasemmistopoikkeama jatkaa Euroopan keskuspankin saloja luotaavaa blogaus-trilogiaansa. Trilogian viimeinen osa, jossa tarinan suolenpätkät sidotaan yhteen, valmistuu loppiaiseksi 2011.

Tunnettu amerikkalainen sanonta kuuluu: Money makes the world go ground! Mutta eihän tämä ole totta lainkaan – todellisuudessa maailmaa nimittän liikuttavat huumeet (ja muut päihteet sienistä ja mielialalääkkeistä alkoholiin ja jeesus-veisuihin).1980-luvulla Yhdysvallat kävi likaista sotaa useissa latinalaisen Amerikan maissa. Sotilasdiktaattorit oli pidettävä vallassa ja vasemmistosissit kurissa. Samalla kokaiini sai virrata Yhdysvaltoihin.

Kokkeli oli myös tarpeen. New York Times arvioi, että 98 prosenttia rahoituksen ammattilaisista työskentelemässä Wall Streetilla veti tuolloin kokaiinia. Ei ihme, että rahoitusmarkkinat alkoivat 1980-luvun kuluessa hehkua tulikuumina ja varallisuusarvot räjähtivät käsiin, kurssikäyrät näyttivät koiliseen ja käyntikorteista maksettiin vaikka tuhat dollaria kappaleelta:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y

Kokaiinipäissään pankkiirit ajattelivat olevansa voittamattomia. Ja mikä uskomattominta Yhdysvaltain ja Britannian poliittinen eliitti antoi näille kokkelipäisille psykopaateille luvan ottaa haltuunsa koko globaali rahoitusjärjestelmä. Ei tarvittu mitään salaliittoa. Kaikki tapahtui muodollisen demokratian rajoissa. Koko tätä kusetusoperaatiota jopa juhlitiin talouden ”vapauttamisena”.

Jokerin isoäiti Margaret Thatcher oli yksi tärkeimpiä poliitikkoja 1980-luvulla ”rahoitusmarkkinoiden vapauttamiseksi” kutsutussa kusetuksessa, jossa työväestön taloudelliset neuvotteluasemat myytiin ylikansallisille markkinavoimille.

Jokerin eno Ronald ”Slasher” McReagan leikkasi kovalla kädellä köyhien lapsien maitoannoksia ja työväestön luokkataisteluoikeuksia samalla kuin hän antoi vapaat kädet Wall Streetin kokkelipsykopaateille.

Mutta maailmantalouden suhdanteet vaihtuvat nopeasti. Neuvostoimperiumi romuttui ja Yhdysvallat unohti latinalaisen Amerikan. Kiina nousi ja Eurooppa jatkoi Robinina oman Batmaninsä Yhdysvaltain rinnalla.

Vuoroin vieraissa. Yhdysvallat maksaa Euroopalle sotaseikkailuidensa tukemisesta syntyneet kulut mieluiten ns. luonnossa. (Tiedotus: Vasemmistopoikkeama suhtautuu maksulliseen seksiin yhtä kriittisesti oli kyseessä homo- tai heteroseksuaalisesta maksullisesta seksistä.)

Samalla poliittiset suuntaukset Etelä-Amerikassa kääntyivät ja kokaiinivirrat tyrehtyivät. Poliittinen elitti katsoi hämmentyneenä rahoituseliitin hämmentyneisyyttä. Onneksi maailmaa johti Suuri ja Viisas George W. Bush, jonka tunnuslause oli letkeä: Let’s smoke the joint of peace (and burn working class jobs)!


Uudessa tilanteessa vuosituhannen vaihteessa koko maailma oli hämmennyksissä Wall Streetin lisäksi. Porvariston ja pankkiirien onneksi marihuana-lääkitys vaihdettiin Yhdysvaltain johdossa tehokkaampaan mielialalääkitykseen. Imperiumin suunnaksi tulivat siis öljy ja luonnonmineraalit, Irak ja Afganistan. Ja sanoma rättipäille: Let them all burn!


Mutta jos Yhdysvallat sekoilee rättipäiden mailla, mistä on saatavissa imperiumin rahoitusjärjestelmän tarvitsema mielialalääke eli kokkeli. Afganistanista ei ole saatavissa kuin litiumia ja oopiumia, siis rauhoittavia substansseja. Pörssit ja varallisuusmarkkinat panikoivat: ”Ne douppaa meitä pelkillä downereilla, hirveät niksat, reflat ja lomgit ja kauhea darra. Apua! Missä kokkeli?” I wanna get high! But they give only downers!

I wanna jump, if they push me more downers! No more Mikko Alatalo!

Kun maailmalla käytiin sotia globaalin oopium- ja kokaiinikaupan hallinnasta, Saksassa ja joissain manner-Euroopan maissa kuviteltiin, että ”uudessa taloudessa” talousihmettä voitaisiin edelleen ylläpitää sauerkrautin ja valkosipulipatongin, oluen ja punaviinin voimalla (mutta eihän rahoitus näin toimi huutavat maailman rahoitusmarkkinat!).

Saksan Bundesbankin toimintaperiaatteen pohjalta perustettiin EKP – korpuksi kuivunut mällirätti maailman valuuttamarkkinoille. Tälle haisevalle hirviölle annettiin vielä täysi itsenäisyys ohi kaikkien demokraattisten hallintajärjestelmien. EU:n perustussopimuksessa lukee: ”Oi, keskuspankki kurita meitä kurjia demokraattisesti valittuja hallituksia, jotta osaisimme oikein kurittaa alamaisiamme, anna meille ohjeet, että oikein osaamme nuolla pankkiemme persettä!”

EKP pyrkii tuomaan japanilaisen demokratia-mallin myös Eurooppaan.

Mutta samalla EKP naitettiin erottamattomasti yhteen Euroopan yksityisen pankkimaailman kanssa. Hirviö oli syntynyt, Stay puft!


Kuinka hieno suunnitelma! Kun EKP:n johtoon pantiin vielä kaikkein psykoottisin saksalaismallinen keskuspankkiirilauma, oli Euroopan taloudellinen taantuminen kiveen kirjoitettu fakta. Miten kaikki tämä tapahtui?

Euroopan valtiot alistettiin kaikkein taantumuksellisimmalle mahdollisemmalle keskuspankkijärjestelmälle. Sen sijaan, että keskuspankki takaisi Euroopan valtioiden rahoituksen vaikeissa taloudellisissa tilanteissa, se takaa yksityispankkien kyvyn rahasta Euroopan valtioita kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Miksi kukaan demokraattisessa yhteiskunnassa hyväksyisi näin mielipuolista järjestelmää?

Euroopan unionin hallintojärjestelmä omaksuu välittyneen, mutta kuiten formaalisesti yhdenpitävän suhteen demokraattiseen ideologiaan ja demokraattiseen hallintoon. Tässä kaaviokuva EU:n instituutioiden välisestä monimutkaisesta mutta perin demokraattisesta yhteistyökuviosta. EKP on kaaviokuvan keskellä skeletonaalisena hahmona.

Niinpä, ehkäpä järjestelmä ei olekaan kovin demokraattinen. Tai sitten ihmisten aivot ovat tulleet kaapatuksi. Jos valtiokoneisto, markkinointikoneisto, koulutuskoneisto, mediakoneisto, kirkolliskoneisto ja jokainen pirullinen alistava koneisto toitottaa samaa sanomaa, siis varmaan kansa on valmis nielemään mitä tahansa saastaa?

Kas niin se onkin, sillä jos kansalaisen aivon on päässyt valtaamaan loiseliö, kansalainen menettää itsenäisyytensä. Loinen ottaa haltuunsa isännän aivotoiminnan käskee isäntää hankkimaan lisää ravintoa: lisää ruokaa, jotta loinen saa mahdollisimman paljon. Lisää ruokaa, vaikka isäntä murskautuisi jättimäiseksi paisuneen loisen painon alle!

Tämä miespolo on ohjelmoitu ajattelemaan, että velkaantuminen tekee hänet rikkaammaksi. Seitsemännen roskalainan jälkeen hän ottaa kahdeksannen entistä suuremman roskalainan. Luottoedellytykset murenevat. Terveyden ja hyvinvoinnin säätiö (THS) nostaa ylipainon alarajan 200 kilogrammaan ja ravintoloitsija alkaakin jo pyöritellä miespololle yhdeksättä roskalaina-annosta. EKP ei tee mitään estääkseen vatsalaukun räjähtämistä.

Euroopan keskuspankin pankkiirit tuntevat vain luokkasodan poliittisen sävelen. Euroopan keskuspankille eurooppalaiset ovat vain ihraa eurooppalaisen varallisuuden uhraamisen Potlach-juhlissa.

Älä stressaa vesillä. Velka pitää pinnalla!

Mikä on Euroopan keskuspankin linja? Sen ainoa linjaus on hintavakaus. Mutta mitä hintavakaus tarjoittaa? EKP:n pääjohtaja-pankkiiri Jean-Claude Wanker määrittelee sen näin: ”Tuhotkoon heinäsirkat satomme, nouskoon työttömyys ennätyslukemiin, murentukoon valtioiden rahoitusasema, menköön yritykset joukkomitassa konkurssiin, me olemme valmiit tekemään mitä vain, että Euroopan työtätekevät luokat eivät hyödy penniäkään tuottavuuden parannuksista euro-alueella. Kompanssissamme on vain yksi suunta: hintavakaus.” Eläköön EKP!

Jean-Claude Wanker: EKP:n kompanssissa on vain yksi suunta: hintavakaus. Tämä tarkoittaa palkkojen stagnaatiota. Kiinteistöjen ja osakkeiden ja muiden varallisuusarvojen hinnat voivat vaikka kymmenkertaistua, kunhan palkat vain suhteellisesti laskevat.

Mutta hintavakaudella on EKP:lle erityinen merkitys: se tarkoittaa työväestön palkkoja. Osakekurssit, kiinteistöjen hinnat johdannaiskurssit tai aivan mitkä tahansa arvopaperit saavat käyttäytyä aivan kuinka holtittomasti tahansa, niiden kurssi voi nousta vaikka kuuhun asti, mutta EKP ei varmasti tule tekemään mitään. Yksityispankit saavat tuottaa inflaatiota aivan vapaasti, mutta EKP ei tee mitään. Ei tee mitään, koska EKP on ”itsenäinen” eli vapaa pönkittämään kaikin keinoin pääoman etuja työvoiman etuja vastaan.

EKP ei tee mitään, kun varallisuuskuplat syntyvät, koska EKP on pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani Euroopassa. Eikä se aio tehdä mitään, joka järkyttäisi Euroopan pankkiirien intressipiiriä! Lisää spiidiä leikkauslistoja laativille virkamiehille, vaatii EKP! Lisää saippuaa saippuakuplantekokoneeseen Euroopassa, vaatii EKP. EKP vaatii näin, koska se on pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani Euroopassa!

Mitkä ovat Euroopan solidaariset arvot nykyään? Saiko Kreikka pelastuspaketin? Ei. Kreikan ”pelastuspaketti” oli saksalaisten pankkien pelastuspaketti. Saiko Irlanti pelastuspaketin? Ei. Irlannin pelastuspaketti oli brittiläisten ja saksalaisten pankkien pelastuspaketti, jossa irlantilaiset palautettiin 1800-luvun perunanälänhädän tilaan, koska heidän korruptoitunut hallitus ei ollut kiinnostunut Irlannin kansan eduista.

BIFFO. Big Ignorant Fucker from Offaly. Irlannin pääministeri ja Timo Soinin aateveli ja kaksoisolento Brian Cowen on Irlannin vihatuin mies. Hän on mies, joka on myynyt maansa ylikansallisille pankkiireille ja pyyhkii paksun perseensä oman kansansa pitkän aikavälin taloudellisilla eduilla. Enteellistä?

Pellenaamiot päällä Euroopan valtionvarainministerit ovat syytämässä yksityispankeille 500 miljardin euron lihasyöttiä. Tuplatkaa se vielä te ahneet paskiaiset, te pankit, sillä nämä hullut valtionvarainministerit ovat valmiit antamaan teille vaikka oman mummonsa! Uusi vakaussopimus on uusi epävakaussopimus, joka pitää ehdottomasti ampua alas. Repikää pellenaamiot!

Tämä pellenaamari päällä irtoaa fjonttaa Ylä-Hauhialan lestadiolaisen senioritalon pikkujouluissa, mutta Helsingin työväen keväisellä vappumarssilla samalla naamalla voi irrota turpakeikka.

Eurooppa ei ole poliittinen yhteisö. Eurooppa on pankkiirien hallitsema mafia-yhteisö. Tätä mafiaa johtaa EKP. Se johtaa Eurooppaa tuhotakseen työllisyyden, laskeakseen palkkatasoa, saadakseen Euroopan konkursiin. Varsin mukavat tavoiteet siis. Jotta tämä tavoite täydellistyy, EKP on ryöstettävä! Tämä ryöstösuunnitelma on käynnissä ja sitä toimeenpanevat yksityispankit yhdessä EU-hallitusten kanssa.

Luokkasota on käynnissä. Etsikää haulikot, etsikää rynnäkkö- ja konekiväärit, etsikää singot!

Okei, aseellinen vallankumous ei ole näköpiirissä, mutta tarkoitan retorisia ja analyyttisiä haulikkoja, kone- ja rynnäkkökiväärejä ja muita aseita!

Muuten on edessä kerjuuretki:

Äänestämällä oikeistoa työväestö hakee haulikkoa, jolla ampuu itseään päähän. Kovin on masentunutta, kovin on synkkää:

httpv://www.youtube.com/watch?v=USZzH1L6nKU

Ei tehdä Cobaineja! Käännetään haulikko oikeaan suuntaan! Kohti luokkavihollista…

Jokeri ei nuku! Pitää olla hereillä… ei saa nukkua… Muuten herää Lapin hangilta Joulupukin raiskaamana…

4 comments to EKP – Euroopan pankkiirien ja porvariston tärkein luokkataisteluorgaani, osa 2: Paluu menneisyyteen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>