Vartijat pahoinpitelevät ihmisiä Helsingissä

Kuten Wikileaksin paljastamat kähminnät ja rikokset, myös vartijoiden Helsingissä harjoittama katuväkivalta on yleisesti tiedossa. Kuitenkin on aivan eri asia ”yleisesti tietää” nämä asiat kuin on tietää samat asiat lähteiden ja haastattelujen kanssa. Vaikka kaikki tietäisivät asian, niin ”samasta” asiasta tulee eri, kun se sanotaan julki.

Tässä kymmenen minuutin dokumentissa sanotaan julki haastatteluiden ja lähteiden kanssa kaksi tapausta, joissa vartijat / järjestyksenvalvojat pahoinpitelivät syyttömiä ihmisiä Helsingin rautatieaseman läheisyydessä.

Videoprojekti on kuulemma saamassa jatkoa kevään aikana. Levitetään tätä ja muistetaan vartijavahtia!

2 comments to Vartijat pahoinpitelevät ihmisiä Helsingissä

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>