Kuka hakee äärioikeistolaiseksi?

Iltalehti kirjoittaa, että Kansallinen vastarinta -liikkeen sivut (patriootti.com) on hakkeroitu. Sivustolle jätetyt jäsenhakemukset vuodettiin pastebin-sivustolle. Edit: Myös sivuston yhteydenotot on vuodettu.

Kyse on siis äärioikeistolaisesta järjestöstä, joka järjesti kansainvälisen seminaarin ja keikan Helsingissä lokakuussa. Liikkeen sivuilla kirjoitetaan:

Taistelemme integraatiota, kulttuurista rappiota ja uhkaavaa kansamme sulautumista vastaan muiden rotujen ja kansanryhmien kanssa. (- -)

Suomalaiset tulevat vielä kerran oppimaan olemaan vahvoja ja ylpeitä. Terve ydinperhe muodastaa yhteiskuntamme perustan. Yhteiskuntaelämän luonnonmukaisten perusteiden tuhoa vastaan täytyy taistella. Hallituksemme apu poikkeaville elementeille ja moraaliselle taantumukselle tullaan neutralisoimaan. (- -)

Jokainen muukalainen, jota ei voida ”sulauttaa”, tulee lähettää kotiin. Pohjoisen kansan etnistä ja kulttuurista koskemattomuutta tulee suojella.

Minkälaisia ihmisiä tällainen toiminta kiinnostaa?

Hakijoista on miehiä 92 %. Jos pidetään mukana trollit ja feikit, niin ikäjakauma on seuraava (N=292):

 • 15 – 19: 55
 • 20 – 29: 128
 • 30 – 39: 58
 • yli 49: 51

Yksi hakijoista on perussuomalaisten entinen kunnanvaltuutettu Tuomas Okkonen. Hakemus on aito IP:n ja Okkosen Facebook-päivityksen perusteella:

Klikkaamalla isommaksi (kuvankaappaus Fb-sivulta Jussi Halla-ahon kootut sanansa syömiset)

Edit: Myös Perussuomalaisten kansanedustajan Juha Eerolan avustaja Ulla Pyysalo haki Kansallisen vastarinnan jäseneksi. Kuulemma päähänpistosta.

Edit 2: Vasemmistolainen Niko Nevalainen haki myös liikkeen jäsenyyttä.

Ossi Mäntylahti on valikoinut blogiinsa otteita hakemuksien ”muuta”-kohdasta. Tässä muutama esimerkki:

Tuen tätä ideologiaa henkilökohtaisesti ns. ainoaksi suunnaksi poliittisesti maassamme, sekä yleistäen mm. Pohjoismaihin – kansallissosialistista, äärioikeistolaista vastarinnanliikettä (-ideologiaa) ja sen soveltamista.

Ville H. Pielavesi

Haluan vaikuttaa asioihin, koska poliitikot eivät tee asialle mitään!!!Asiat ovat menneet jo helv..liian pitkälle, jos asioihin ei puututa, slummiosasto ym.ulkom. leiriytyy vähitellen koko Suomeen:(täällä kun on niin helppo saada ymmärrystä)=kiitos poliitikkojen. Please, Suomi neito itkee verta, jos emme pelasta KAUNISTA Suomea!!!!

Monica H. Hyvinkää

tahdon tutustua ihmisiin jotka ovat samaa ideologiaa rotupetturi propagandan ja ali-ihmisten hyysäämisen sijaan

– Hannu L. Sammatintie

Suomesta on tullut elintasopakolaisten ja muitten onnenonkijoiden luvattu maa josta saadaan \”turvapaikka\” ja josta ei millään saa karkotusta takaisin kotimaahansa vaikka kuinka rötöstelisi.

Jos Suomi olisi puhtaasti Suomi ei meidän tarvitsisi pelätä terroristi-iskuja sillä meillä ei olisi mitään kytköksiä Lähi-idän maihin.

Tässä muutamia aatteitani, anteeksi tekstin huono ulkoasu mutta kirjoitin suoraan sen mikä kumpusi sydämestäni.

– Harri M. Kuopio

Kuljin ennen rauhassa kadulla, nyt tilanne on muuttunut. En tiedä milloin tumma kaveri tulee ja hakkaa minut säpäleiksi tai ryöstää minut. Haluan vastarintaa, olisiko joku, joka voisi auttaa…

– Kimmo P. Jyväskylä

Useassa hakemuksessa viitataan äärioikeistolaiseen keikkatapahtumaan esimerkiksi tähän tyyliin: ”27.3 B&H keikalla juteltu Mikon kanssa.” Tämä osoittaa, että uusfasistit värväävät jäseniä musiikin ja keikkojen kautta myös Suomessa.

Jos jollakulla on pastebiniä raaempaa dataa sivustolta, niin sen voi lähettää tarkempaa analyysia varten klementiini ät vallankumous.org.

Lisää lukemista uudesta äärioikeistosta:

Suomen Kuvalehti: Ei ole yhtä äärioikeistoa

Dan Koivulaakso: Media hyysää murhamiehiä

10 comments to Kuka hakee äärioikeistolaiseksi?

 • Takun foorumilla ihmetellään, että onko Juha Eerolan eduskunta-avustaja Ulla Pyysalo hakenut Kansallisen vastarinnan jäseneksi. Foorumin mukaan Pyysalon yhteystiedot ainakin ovat oikeat.

 • Muffinssi

  Homma-foorumilta löytyy ymmärrystä: ”Isänmaallisuus on siis vieläkin voimissaan ja kenties näiden uutisessa mainittujen nuorten miesten esi-isät lähtivät vuonna 1917 Saksaan hakemaan jääkärikoulutusta ja heidän johdollaan valkoinen Suomi kukisti Punakapinan.
  Suomea kannattaa puolustaa.” http://hommaforum.org/index.php/topic,60652.0.html

 • http://pastebin.com/wvHG3reC

  Siinä on linkkii toiseen Patriootti-vuotoon.

 • vallankumous just joo

  Niin mikä taho tämän takana on? Luulin tämän blogin olevan jotain muuta kuin tuon kokoomuspropagandistin mainostamista… Vallankumoushan tehdään riitelemällä noiden ”äärioikeiston” älykköjen kanssa..

 • lukija

  Ihan kiinnostavia nämä syyt… Minkähän muun asian takia nämä ihmiset ovat esteetikkoja kuin vastaantulevien ihmisten ihonvärin? Entä tapahtuuko niin useinkin, että vastaan tuleva musta mies käy valkoisen kimppuun? Vai oisko kyse niinsanotusta iraationaalisesta pelosta? Vai siitä, että hakijat ovat ihan pihalla omassa elämässään? Vai siitä, että systeemi kusee ja luo epätasa-arvoisuutta, josta voidaan syyttää muita vähän samalla viivalla olevia eikä niitä, joilla oikeasti on valtaa? Vai mistä? Oikeasti kiinnostaisi ymmärtää uusrasisitin sielunelämää.

 • Katjunen

  Onko tässä kyse äärioikeistolaisuudesta vai äärikonservatismista?

  Meidän pitäisi nyt jotenkin kaikkien suostua sisäistämään se, että Suomen politiikka ei enää toimi, ei voi toimia eikä ole ehkä toviin toiminutkaan pelkästääön oikeisto-vasemmisto-akselilla vaan myös konservatiivi-liberaali-akselilla. keskusta-radikaalien persujen vastapainoksi tarvittaisiin nyt vahva, epäkonservatiivinen vasemmistoliberaali puolue, jonka jäsenet tällä hetkellä ovat siroteltuna kokoomukseen, eri vasemmiston puolueisiin ja esim. vihreisiin.

  Hei liberaalit kaikissa puolueissa, nyt nousua! Järjellä ja sydämellä, muuten tämä kansa ja suomalaisuus häviää järjettömyydelle ja sydämettömyydelle.

 • schwuze

  Voidaan mielenkiinnosta pohtia, kuinka paljon näiden tietojen vuotaminen auttaa tilannetta. Avaako se ihmisten suppeita mieliä ymmärtämään vieraaksi kokemansa yksilön kaltaisekseen subjektiksi? Kitkeekö tämä sitä irrationaalista pelkotilaa, jonka voidaan ainakin osittain katsoa synnyttävän ennakkoluuloja? Jos ihminen käyttäytyy kuin idiootti, hän harvemmin lopettaa sitä sen takia, että erimieltä oleva ryhmä osoittaa häntä sormella ja pyytää muita nauramaan hänelle. Milloin syyttely on aiheuttanut mitään muuta kuin entistä voimakkaampaa polarisoitumista ja mielipiteiden kärjistymistä? Kosto kihelmöi mukavasti, mutta harvemmin tuo mukanaan laajoja positiivisia seurauksia.

 • ”Milloin syyttely on aiheuttanut mitään muuta kuin entistä voimakkaampaa polarisoitumista ja mielipiteiden kärjistymistä?”

  Onko tämä aina huono asia? Ihan vain näin pohdintakutsuna: mitä huonoa ja mitä hyvää voi olla konfliktissa konsensukseen verrattuna?

 • w46u4w46i46

  Unknown Paste ID!

 • w46u4w46i46

  Unknown Paste ID!

  ei toimi linkki?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>