Mitä?

Yhteenotot ja muut konfliktit:

Blogi sisältää ylijäämän palasia yhteiskunnallisesta rikkaudesta. Kun todellisuus purskahtaa, tänne saattaa loiskua jotain.

Teemana on koota tiivistymiä yhteiskunnallisten liikkeiden, median, kulttuurin, teorian ja jokapäiväisen elämän tienoilta. Hedelmät voivat olla raakoja, ylikypsiä, mätiä, mitä tahansa, paitsi tehotuotettuja. Niiden käsittelystä huolehtii 1-999 palkatonta prekaarikaunosielua

Ensisijaisesti jotkut näyttävät käyttävän tätä pakotteena lyhyempien muistiinpanojensa huolittelemiseen. Puolijulkisen narsismin uhka kun antaa päivälle ryhtiä.

Ennen vallankumous.orgia blogi sijaitsi täällä, josta löytyvät myös vuosien 2008-2010 kommentit ja keskustelut.

Klassisia hedelmiä:

Vanhasta blogista:

Vallankumous voidaan määritellä puhdistavaksi toiminnaksi, jonka tarkoituksena on osoittaa maailman poliittinen lataus. Vallankumous luo maailman, ja funktionaalisesti vallankumouksellinen kieli keskittyy kokonaisuudessaan tällaiseen luomistyöhön. Myytti ei voi kuulua vallankumoukseen, sillä vallankumous synnyttää täysin eli alusta loppuun poliittista puhetta eikä aluksi poliittista ja lopuksi luonnollista puhetta kuten myytti. Samalla tavalla kuin porvarillinen nimen menetys on ominaista sekä porvarilliselle ideologialle että itse myytille, vallankumouksellinen nimeäminen samastaa vallankumouksen ja myytin puuttumisen. Porvaristo naamioi itsensä joksikin muuksi ja tuottaa sitä kautta myytin; vallankumous ilmoittaa olevansa vallankumous ja kumoaa sitä kautta myytin.
– Barthes, Roland (1994): Mytologioita, s. 204.