Comments on: Voi paska, ne tekee sen taas http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/ Vallankumouksellisia hedelmiä puutarhasta ja katujen varsilta Sun, 19 May 2013 19:18:22 +0000 http://wordpress.org/?v=1.5.1-alpha by: Antiautoritääri http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-128 Wed, 19 Nov 2008 01:09:27 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-128 LOL. Taas irtosi hyvät naurut. Kiitos osuvasta kirjoituksesta, jälleen kerran. Veera Luoma-aholle: "(Lehdestä saattaa oppia vaikka sen, että demarien kanssa aika harvalla valtaajalla oli mitään tekemistä.)" Toimittamastasi lehdestä taas oppii sen, että suurin osa vanhan aikoinaan vallanneista nk. radikaaleista ovat tänä päivänä täysiä konformisteja. Eli kansankielellä demareita. Päärakennuksen valtauksesta arvon Ylkkäri tuskin tietää sen enempää kuin ovat Hesarin otsikoista lukeneet. Toimitus kun loisti poissaolollaan koko valtauksen ajan. LOL. Taas irtosi hyvät naurut. Kiitos osuvasta kirjoituksesta, jälleen kerran.

Veera Luoma-aholle:
“(Lehdestä saattaa oppia vaikka sen, että demarien kanssa aika harvalla valtaajalla oli mitään tekemistä.)”

Toimittamastasi lehdestä taas oppii sen, että suurin osa vanhan aikoinaan vallanneista nk. radikaaleista ovat tänä päivänä täysiä konformisteja. Eli kansankielellä demareita.

Päärakennuksen valtauksesta arvon Ylkkäri tuskin tietää sen enempää kuin ovat Hesarin otsikoista lukeneet. Toimitus kun loisti poissaolollaan koko valtauksen ajan.

]]>
by: Klementiini http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-127 Tue, 18 Nov 2008 02:38:05 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-127 Kyllä fyrkka ainakin tänne kelpaisi. Tai ehkä 10 e / päivä -elämisessä on jotain omalaatuista moraalista arvoa, en tiedä. Veera: juu, ei Ylkkäri mikään totaalinen disaster ole, mutta epäilemättä 7 päivääkin on jossain mielessä lähellä lukijansa elämää. Kyllä fyrkka ainakin tänne kelpaisi. Tai ehkä 10 e / päivä -elämisessä on jotain omalaatuista moraalista arvoa, en tiedä.

Veera: juu, ei Ylkkäri mikään totaalinen disaster ole, mutta epäilemättä 7 päivääkin on jossain mielessä lähellä lukijansa elämää.

]]>
by: Kylteri http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-126 Tue, 18 Nov 2008 00:38:30 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-126 Eivätkös nykyopiskelijat halua vain mahdollisimman paljon fyrkkaa mahdollisimman nopeasti? Kun KEHY-aterioiden sijaan alettiin järjestää sukukansakeräyksiä, meni opiskelijaliikkeeltä uskottavuus. Eivätkös nykyopiskelijat halua vain mahdollisimman paljon fyrkkaa mahdollisimman nopeasti?

Kun KEHY-aterioiden sijaan alettiin järjestää sukukansakeräyksiä, meni opiskelijaliikkeeltä uskottavuus.

]]>
by: Veera Luoma-aho http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-125 Sat, 15 Nov 2008 20:26:00 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-125 Palautteesi ohjasi tänne sivulle. Yleensä vastaan palautteeseen henkilökohtaisesti, mutta nyt on ilmeisesti siis vastattava tänne. Vastaukseni: meistä oli hauskempaa ja jännittävämpää tehdä näin. Meidän mielestämme lehti oli kiinnostava journalistinen kokeilu, ja siitä oppi sitä paitsi aika paljon suomalaisesta lähihistoriasta, suurista ikäluokista ja tietyllä tavalla myös aktivismin nykytilasta. (Lehdestä saattaa oppia vaikka sen, että demarien kanssa aika harvalla valtaajalla oli mitään tekemistä.) Meistä olisi hienoa kirjoittaa tämän päivän opiskelijaliikkeestä, etenkin, jos tapahtuisi jotain luovaa, uutta ja innostavaa. Valitettavasti päärakennuksen valtaus ei ollut meistä aivan sitä. Olemme kuitenkin kirjoittaneet tänä syksynä mm. kaupunkiköyhyydestä, opiskelijoiden ajatuksista hyvästä kaupungista, Ylioppilasteaaterin Susanna Kuparisen näkemyksistä nykypolitiikasta sekä tämän päivän tabuista. Saamassamme palautteessa on myös voittopuolisesti iloittu siitä, että lehti on tullut lähemmäs opiskelijan elämää. Kiitos kuitenkin palautteesta! Etenkin ironiakritiikin otan tosissani. Olen samaa mieltä siitä, että ironian taakse on usein liian helppo piiloutua. Syyllistymme siihen ehkä liian usein. Tosin emme taida olla tässä ongelmassamme kovin erilaisia kuin ikäpolvemme. Palautteesi ohjasi tänne sivulle. Yleensä vastaan palautteeseen henkilökohtaisesti, mutta nyt on ilmeisesti siis vastattava tänne.

Vastaukseni: meistä oli hauskempaa ja jännittävämpää tehdä näin.
Meidän mielestämme lehti oli kiinnostava journalistinen kokeilu, ja siitä oppi sitä paitsi aika paljon suomalaisesta lähihistoriasta, suurista ikäluokista ja tietyllä tavalla myös aktivismin nykytilasta. (Lehdestä saattaa oppia vaikka sen, että demarien kanssa aika harvalla valtaajalla oli mitään tekemistä.)

Meistä olisi hienoa kirjoittaa tämän päivän opiskelijaliikkeestä, etenkin, jos tapahtuisi jotain luovaa, uutta ja innostavaa. Valitettavasti päärakennuksen valtaus ei ollut meistä aivan sitä. Olemme kuitenkin kirjoittaneet tänä syksynä mm. kaupunkiköyhyydestä, opiskelijoiden ajatuksista hyvästä kaupungista, Ylioppilasteaaterin Susanna Kuparisen näkemyksistä nykypolitiikasta sekä tämän päivän tabuista. Saamassamme palautteessa on myös voittopuolisesti iloittu siitä, että lehti on tullut lähemmäs opiskelijan elämää.

Kiitos kuitenkin palautteesta! Etenkin ironiakritiikin otan tosissani. Olen samaa mieltä siitä, että ironian taakse on usein liian helppo piiloutua. Syyllistymme siihen ehkä liian usein. Tosin emme taida olla tässä ongelmassamme kovin erilaisia kuin ikäpolvemme.

]]>
by: Klementiini http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-124 Sat, 15 Nov 2008 01:37:20 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-124 Agree. Kaikki citylehtimäistyy. En ole ihan varma, kumpi on nykyään pahempi juttu: julkilausuttu konservatismi vai kaiken tappava steriili mukahauska ironia. Agree. Kaikki citylehtimäistyy. En ole ihan varma, kumpi on nykyään pahempi juttu: julkilausuttu konservatismi vai kaiken tappava steriili mukahauska ironia.

]]>
by: jt http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-123 Sat, 15 Nov 2008 01:25:46 +0000 http://vallankumous.blogsome.com/2008/11/15/voi-paska-ne-tekee-sen-taas/#comment-123 Ylioppilaslehteä on nykyään jotenkin entistä masentavampaa lukea, kun joka sivu pursuaa mukahauskaa ironiaa. Ylioppilaslehteä on nykyään jotenkin entistä masentavampaa lukea, kun joka sivu pursuaa mukahauskaa ironiaa.

]]>