Eliitin nuudelit

22.01.2009, 20:08

 

 

Suomessa myydään kahta vallankumouksellisen makuista nuudelilajiketta. Ensimmäinen on kuvassa näkyvä oranssi currynuudeli. Toinen on yum yum -currynuudeli. Molemmat ovat ilmeisesti maitoproteiinia lukuun ottamatta kasvissyöjille kelpaavia. Jos juustoa kehtaa joskus harvoin syödä, niin nuudelit maistuvat hyvältä fetakuutioiden ja varsinkin feta snack -pakettien kanssa. Annokseen kannattaa myös pilkkoa kokonainen tomaatti, ja Vii Voanista saatava sipulirouhe viimeistelee satsin. Oliiviöljyn kanssa nautittuna rasvaa on lautasella niin paljon, että sillä kun vuoraa rintansa niin Pohjanmeren eeppiset jäätuuletkaan eivät pääse kalvamaan kylkiä. Sitä paitsi liha on puumaista ja hierarkkista, liha on organisoitua, nuudeleissa taas on jotain hyvin elimetöntä. Voi kuuluisia currynuudeleita: Hakaniemen ympyrätalon S-marketkin on ottanut kyseiseltä brändiltä myyntiinsä vain näitä kaikkien kasvissyöjien palvomia oransseja makutrippejä. Vegaanihedonismia, jossa on jotain nylénmäisen askeettista ja harrasta. Parasta on syödä nuudelinsa puikoilla, kovan lutkimisäänen kera.

1 Comment »

The URI to TrackBack this entry is: http://vallankumous.blogsome.com/2009/01/22/eliitin-nuudelit/trackback/

  1. Pidän.

    Comment by Hemi — 09.01.2010, 01:58 @ 01:58

RSS feed for comments on this post.

Kommentoi

HUOM. Ensimmäinen kommentti jokaisesta ip:stä menee moderoinnin kautta - se kyllä ilmestyy pienellä viiveellä, ei tarvitse lähettää kuin kerran.

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>



Anti-spam measure: please retype the above text into the box provided.