Se ensimmäinen filosofinen aikakausjulkaisu

23.02.2009, 19:55

 

Suomessa on kaksi filosofista aikakauslehteä. Nuorempi ja nulikkamaisempi on Tampereella syntynyt Niin & näin. Vanhempi ja vakaampi on helsinkiläinen Minervan Pöllö, joka juuri uudistui päätoimittajia ja ulkoasua myöten sekä lanseeraamalla kansikuvatytön. Siinä missä Niin & näin tunnetaan teekkarihuumorista ja ainejärjestöjuoruista, Minervan Pöllö jatkaa uudessa muodossaankin laadukkaiden tieteellisten artikkeleiden, esseiden ja pakinoiden julkaisemista.

Lehden voi imuttaa pdf:nä täältä.

1 Comment »

The URI to TrackBack this entry is: http://vallankumous.blogsome.com/2009/02/23/se-ensimmainen-filosofinen-aikakausjulkaisu/trackback/

  1. Deleuze tippuu ikuisesti. Menikö Deleuze Deleuzen tupakan jonka tupakoijana poltin perässä vai vallankumouksen hedelmän? Sainko Deleuzen tupakan? Tupakka oli monen mielestä viallinen, omasta mielestäni erikoinen, filtterin paperi kääritty vinosti filtterin päälle, todennäköisyys mikä lie(?). Ennen suljetun askin ostamista näen ranskaa mumisevan kaverin menevän rappusia alas, kuin ilmetyn ajattelijan. Tupakan palaessa Deleuze tippuu ikuisesti. Ostan uuden askin ja mietin miksi poltin sen tupakan samalla sitä ikuisesti polttaen ja katsoen Deleuzen ikuista putoamista savukkettani polttaen.

    Comment by Eaius — 25.12.2009, 01:59 @ 01:59

RSS feed for comments on this post.

Kommentoi

HUOM. Ensimmäinen kommentti jokaisesta ip:stä menee moderoinnin kautta - se kyllä ilmestyy pienellä viiveellä, ei tarvitse lähettää kuin kerran.

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>



Anti-spam measure: please retype the above text into the box provided.