Territoriaalinen heimokone maksaa tribuuttia

01.04.2008, 01:52

Joidenkin mukaan kolme kuukautta on kriittinen aika blogille: sen jälkeen kuollaan, jos ollaan kuollakseen. (Julkinen tila eli neljä kuukautta.)

Aprillipäivä kun on, lahjoitan tribuuttia muutamalle blogille ja projektille, joiden kitkasta tämäkin sivu tuottaa hedelmää.

 

 

Kapinallisen politiikka
Blogin pitäjä on lukenut ei-akateeminen nuori, jonka asenne on antanut monta hyvää syytä perustaa oma blogi: joko KP nostaa esiin jotain, mistä jatkaa, tai sitten luo "hei, melkein kuka tahansa voi tosiaan tehdä tällaista hyvällä efektillä" -olon. Toivottavasti Arttu vielä toipuu armeijasta ja kirjoittaa jotakin.

Jos joku muuten tietää päivittyvän blogin joka syytää ulos media-analyysia ja poliittisia linkkejä yhtä energisesti, saa vihjata. 

Postmoderni identiteetti
Tyyppi on kirjoittanut standardipituisia akateemisia pakinoita vuositolkulla. Guacamoleen kastettuna menevät hyvin. Kunnioitan aina miehen kykyä kirjoittaa naisellisesti.

Piraattiliitto
Sadat tuhannet suomalaiset tekevät nytkin poliittista käärmentyötä immateriaalivallankumouksen puolesta - tietämättään. Meillä on valtava joukko kapinallisia…

Takku
Saatan kääntää tänne crimethInciä lähikuukausina.

 

Ulkomaiset blogit 

Larval Subjects
Akateemisen prekaarin lastuja Teoriasta, Lacanista ja luokasta. Ylläpitäjän Deleuze-tutkimuksen kentälle astuva teos Difference and Givenness julkaistaneen parin viikon päästä.

Continental Philosophy
Keino pysyä ajan tasalla iloisesta tieteestä.

Subtopia
Urbaanin tilan taidetta ja politiikkaa.

Life Hacker
Kuinka saada asioita tehtyä.

Infoshop News
Keino pysyä ajantasolla ns. aktivismista. Aktiivinen elämä on jumalallista ja tekee autuaaksi, sanoi Spinoza.

Zmag
Vasemmiston initaatio.

Gilles Deleuze
Gilu Delutsu antaa vauhtia ja voimaa.

 

Mitä muuta? Parasiittiklubi Kiasmalla oli väkimenestys. Yksi Helsingin antimilitaristisen tradition pienistä toimijoista meni syväjäähän, kun Rauhanpiippu ajettiin eilen alas. Lähiaikoina kotimaista kirjallisuutta, valtauksen filosofiaa ja Spinozan syntisiä suloja.

Comments »

The URI to TrackBack this entry is: http://vallankumous.blogsome.com/2008/04/01/territoriaalinen-heimokone-maksaa-tribuuttia/trackback/

Ei kommentteja vielä.

RSS feed for comments on this post.

Kommentoi

HUOM. Ensimmäinen kommentti jokaisesta ip:stä menee moderoinnin kautta - se kyllä ilmestyy pienellä viiveellä, ei tarvitse lähettää kuin kerran.

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>



Anti-spam measure: please retype the above text into the box provided.